Velkommen til Norwegian Wood 2018

Vi tenkte å komme med en liten oppdatering om hvordan det ligger an med årets festival.

Helt siden det i november i fjor ble kjent at Norsk Øl AS, med Henning Thoresen i spissen, hadde overtatt Norwegian Wood, har både profesjonelle og frivillige jobbet for at de som besøker det 26. Norwegian Wood skal gå hjem med et smil om munnen.

600 artister til nå

Norwegian Wood er Norges lengstlevende rockefestival, og har en legendarisk konsertscene i et av Skandinavias nydeligste naturlige amfier. Vi har hatt 600 artister på scenen og 600 000 publikummere.

Til årets festival har vi bygget opp en organisasjon som består av både profesjonelle og frivillige. Festivalledelsen består i dag av mennesker med mange års erfaring fra arrangering av konserter og festivaler.

Totalt vil vi ha mellom 18 og 20 artister på tre dager, fordelt på hovedscenen og den litt mindre scenen, som vi kaller Woodville.

Se denne videoen fra Ticketmaster fra Norwegian Wood 2014:

Det handler om opplevelser

Vi ønsker å lage en festival som har fokus på god musikk, god mat, godt norsk øl, og litt vin. Og ikke minst: Veldig gode opplevelser.

Vi legger opp til et konsertprogram som passer for voksne folk med god musikk, god mat og drikke. Du som har fått med deg hvilke artister som kommer, har jo allerede skjønt dette.

– De tre dagene har ganske forskjellig profil. Vi er veldig fornøyd med artistene vi hittil har presentert. Og det kommer flere. Vi er sikre på at publikum kommer til å elske festivalen, sier Henning Thoresen.


Norwegian Wood arrangeres i Frognerbadet mellom 14. og 16. juni.

Les mer om billetter og priser på våre nettsider.

Kjøp billetter direkte via Ticketmaster.