Frivillig

Har du lyst til å være med og skape magi i Frognerbadet?

 

Meld deg som frivillig her

Ja, for det er rett og slett ikke mulig uten de frivillige. Vi er utrolig, fantastisk takknemlige for de som hvert år gir av sin tid, sånn at det år etter år kan skapes magisk stemning i Frognerbadet. .

Som frivillig får du en opplevelse for livet. Du får fine erfaringer, og ikke minst så får du nesten garantert nye venner. Alle vi som jobber profesjonelt med Norwegian Wood, har på et eller annet tidspunkt jobbet som frivillige. Og vi har mange venner fra den tiden. Å være frivillig er også en ypperlig mulighet for å skape nye nettverk for de som er interessert i å jobbe videre i bransjen.

Du gir og du får

Som du garantert har skjønt nå, trenger Norwegian Wood engasjerte frivillige som har lyst til å bidra under årets festival som arrangeres 14. – 16. juni. Vi ønsker oss flest frivillige fra 18 år og oppover, men på noen områder kan vi ha frivillige fra 16 år. Det finnes ingen øvre aldersgrense.

For tiden din, kan vi gi deg dette tilbake:

  • Et dagspass for hver økt du jobber
  • Mat og drikke når du jobber
  • Egen crew-skjorte som viser at du er en av oss
  • Hvis du ønsker det, kan du få en festivalattest som bekrefter din innsats som frivillig hos oss

I tillegg får du tilgang til masse god musikk, god stemning, nye venner og gleden av å bidra til gjennomføringen av et unikt kulturarrangement i vakre Frognerbadet.

Dette trenger vi folk til

Når du søker om å være frivillig på festivalen har du anledning til å prioritere hvilke arbeidsoppgaver du helst vil jobbe med, og vi vil gjøre vårt beste for at så mange som mulig skal få sine ønsker oppfylt. Jo tidligere du søker om å få være frivillig på festivalen, desto større er sjansen for å få ”drømmejobben”. Så det er ingen grunn til å vente med å søke.

Festivalen trenger engasjerte frivillige som har lyst til å bidra under årets festival med blant annet disse oppgavene:

Bar

I barteamet vil du i hovedsak være med på å servere alle våre festivalgjester leskende drikker. Det kan tidvis være hektisk og det er viktig at man holder et godt tempo for å minimere kø. Dette er en morsom og sosial jobb. Her er du festivalens ansikt utad. Erfaring fra festivalbarbar er positivt, men absolutt ikke et krav. Det er hovedsakelig behov for frivillige over 18 år, men det kan være mulighet i dedikerte barer for mineralvann og kaffe, for de over 16 år.

Frivilligteamet

Her er man med på å gjøre det hyggelig nettopp for dere frivillige. Dette betyr å holde orden i frivilligteltet, hjelpe de som lager maten og hjelpe til med å sjekke frivillige inn og ut på sine vakter.

Miljø

Miljø er en av de desidert viktigste oppgavene på enhver festival. I denne gruppen er du med på å sørge for at området ser fint ut og at det er hyggelig for både gjester og frivillige å være på festivalen.

Rigging

Her er du med på å bygge opp hele festivalområdet. Dette inkluderer alt fra oppsett av gjerder, telt, lyslenker og diverse installasjoner. Dette arbeidet er tidvis fysisk krevende så det er en stor bonus om du er glad i å ta i et tak. Rigging foregår i hovedsak i forkant av festivalen og du vil ha mye tid til å nyte konsertene under festivalen.

Vertskap

Som en del av sikkerhetsteamet er du med på å sørge for at besøkende, frivillige og ansatte har en trygg og god
festivalopplevelse. Det er også viktig at noen har vaktposter under opprigg i forkant av festivalen og under nedrigg etter festivalen er over.

Akkreditering

Her er du gjestenes første møte med festivalen. Det er nemlig her man bytter billett til bånd og selger billetter. Her er det viktig å kunne holde tunga rett i munnen, og samtidig være serviceinnstilt og hyggelig.

Synes du noe av dette ser fristende ut. Ikke nøl med å melde din interesse. Håper vi sees.

Meld deg som frivillig her