Nå kan du spille på Norwegian Wood

Folkets festival lanserer Folkets band. Og du kan være med.

Dette landet er fullt av musikere, skikkelig gode musikere, som spiller kun fordi de synes det er gøy. De har en annen karriere ved siden av, men holder allikevel et høyt nivå. Som folkets egen festival inviterer Norwegian Wood publikum til å komme opp på scenen og spille selv i år.

Vi vil rett og slett sette sammen et band bestående av folk som ikke kjenner hverandre.

I disse dager starter prosessen med å plukke ut hobbymusikanter som har lyst til å stå på vår scene, med publikum på plass og fullt trøkk fra en gjeng spillekåte rockemusikanter.

Den erfarne trommeslageren Totto Hansen blir kapellmester og skal lede juryen som velger ut hvem som skal spille. Vi skal sette sammen to band med som får spille i ca 30 minutter på den store scenen, torsdag 14. juni og fredag 15. juni.

Se og hør Totto Hansen fortelle om folkets band:

Regler:

  • Du må være minimum 18 år
  • Du må ha en hovedinntekt som ikke kommer fra spilling/opptreden
  • Du må være forberedt på å spille rock sammen med folk du ikke kjenner
  • Du må spille et instrument som passer inn i en rockegruppe.
  • Du må bekoste reise og opphold for egen regning

Hvordan melde deg på

Send en lenke av et videopptak på rundt to minutter av deg selv som musiker, alene eller sammen med andre musikanter. Det må komme klart frem hvem du er hvis opptaket viser en gruppe. Kun én deltager fra et band kan melde seg på.

Vi er ute etter folk som spiller gitar, percussion, vokal/korister, keyboard, blåsere og evt andre instrumenter som er naturlig i en slik sammenheng.

Du kan ikke ta med deg noe annet enn instrumentet ditt på scenen. Det vil bli samling på øvingshotell en av dagene rett før festivalen starter torsdag 14. juni.

Meld deg på til Folkets band