Bli medeier i Norwegian Wood

Trommeslager og resten av bandet på scenen på Norwegian Wood, sett bakfra.

Som medeier kan du påvirke hvordan din favorittfestival blir i fremtiden.

Meld din uforpliktende interesse her

Norwegian Wood ble sparket i gang i 1992, og er en av Norges eldste festivaler. Ok, det har vært noen skjær i sjøen, men vi har alltid reist oss, og nå blir det festival også i 2018. Og forhåpentligvis i mange år fremover.

Vi ser at mange av de samme folkene besøker oss år etter år. Og det finnes dem som ikke har gått glipp av en eneste festival siden oppstarten. Så derfor har vi tenkt: Hvorfor ikke la festivalens trofaste følgesvenner være med på å eie og påvirke festivalens utvikling?

Vi mener det bokstavelig. Du kan være med på å eie Norwegian Wood.

Store navn

Norwegian Wood vil være en folkelig festival. Og vi har tro på en modell med mange entusiastiske eiere, som alle eier litt hver, og som får påvirkning. Mange små kan få til noe stort sammen.

For det mangler ikke på store øyeblikk i Norwegian Woods historie. De fleste har hørt om David Bowie og kjærlighetshistorien. I tillegg til Bowie, er det ikke få musikalske legender som har stått på hovedscenen i løpet av årene- Blant mange andre nevner vi Johnny Cash, Tom Petty, Mark Knopfler, Bob Dylan, Roger Waters, Foo Fighters, Eric Clapton, John Mayer, Van Morrison (hele fire ganger), Neil Young, Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Nick Cave, Alanis Morissette, The Pretenders, Iggy Pop og Lou Reed.

LES OM ARTISTENE SOM SPILLER I ÅR

Vi skal hente nye stjerner og legender i årene som kommer. Ved hjelp av deg.

Såe … «what’s in it for me?»

Som medeier skal du kunne påvirke Norwegian Woods utvikling. Vi planlegger etableringen av et festivalråd bestående av eiere, som er med på å bestemme hva festivalen skal være, hvilke artister som skal bookes, og så videre.

Uansett om du er med i dette rådet eller ikke, kan du komme med dine ideer og innspill gjennom eiergrupper i sosiale medier. Og du vil bli hørt. Sammen kan vi lage en festival av en annen verden.

I tillegg vil du som medeier naturligvis få rabatter, anledning til å kjøpe billetter før alle andre og diverse andre goder.

Vil du være med på å skape verdens beste Norwegian Wood, da kan du klikke deg inn på lenken under.

Meld din uforpliktende interesse her