NW_frivillig

Frivillig

Takk for i år

Kjære frivillig!
Tusen hjertelig takk for innsatsen din i år! Uten deg hadde ikke Norwegian Wood ’14 vært mulig å gjennomføre! Vi takker for alle hender og alle ben, som har bidratt til å gjøre årets festival til den fantastiske opplevelsen det ble!

Vi stenger basen nå, og åpner igjen til neste år. Har du spørsmål/ innspill/ osv, kan du fremdeles nå oss på Facebook  eller på e-post frivillig@norwegianwood.no

Blide jenter. Foto: Johanna Siring

Blide jenter. Foto: Johanna Siring

 Nyttig

Festivalen varer fra onsdag 10. juni til og med lørdag 13. juni og stedet er som vanlig Frognerbadet i Oslo. Hovedregelen er at alle frivillige må jobbe minst to dager, og får da to dager gratis inngang. Mange ønsker å jobbe/ha fri spesielle dager. Vi vil så langt det er praktisk mulig, forsøke å imøtekomme disse ønskene.

Vi forventer at du:

Som frivillig får du:

OBS! Alle frivillige må møte opp en time før, og regne med å jobbe en time etter åpningstiden hver festivaldag. Konkrete tider varierer med arbeidsoppgaver.

Hyggelig stemning i matteltet.

Foto: Johanna Siring.

Arbeidsoppgaver

Vert før og etter festival

Det trengs verter på forskjellige poster de dagene festivalen rigges opp og ned. Disse skiftene er delt opp i dag- og kveldsskift, fra 05.-17. juni. Tre skift i forkant eller etterkant av festivalen gir deg inngang alle festivaldager.

Vert under festival

Sørger for ro og orden på festivalområdet, en hyggelig atmosfære og en hjelpsom hånd til de som trenger det. Du jobber sammen med andre frivillige og mer erfarne verter. Du får opplæring, og skal ikke føle deg usikker på jobb.

Opprigg før festival

Gjelder ikke opprigg av scene, men ellers alt som skal opp på festivalområdet. Du må ha praktisk sans og god arbeidslyst, her blir det tunge tak innimellom, men også veldig god stemning. Disse skiftene er delt opp i dag- og kveldsskift, fra 09.-13. juni. Tre skift i forkant av festivalen gir deg inngang alle festivaldager.

Rigg under festival

Det er alltid noe som må fikses og ordnes under festivalen. Du har praktisk sans og god arbeidslyst, og vil jobbe dagskift under festivalen.

Crossload

Frakting, bæring og plassering av diverse utstyr. Her trenger vi sterke armer og rygger. Arbeidstiden varierer mellom før, etter og under konserter – dette avtales mellom deg og arbeidsleder. Crossload passer for de som ønsker å få med seg musikk mellom arbeidsøktene.

Transport

Her er førerkort klasse B et krav. Det kan også være en fordel om du har førerkort for minibuss eller liknende. Du frakter diverse utstyr og mennesker både før og under festivalen. Som sjåfør har du egne arbeidstider etter avtale med transportsjefen.

Matservering

Tilberedning og salg av mat til sultne festivalgjengere. Du vil få
 opplæring i hva som skal gjøres, ingen spesielle kokkeegenskaper er
 nødvendig. Til tider høyt arbeidstempo, så du må like å stå på. Her kan du forvente topp stemning med gode arbeidskolleger
 og god musikk fra scenen i bakgrunnen.

Bar

Salg, tapping og servering av øl, vin, brus og enkle kioskvarer til
 tørste festivalgjengere. Du vil få
 opplæring i hva som skal gjøres, ingen utpreget erfaring er
 nødvendig. Til tider høyt arbeidstempo, så du må like å
 stå på. Du kan også forvente topp stemming med gode 
arbeidskolleger og god musikk fra scenen i bakgrunnen.

Trivsel og miljø

Trivsel og miljø har rykte på seg for å være den blideste gruppa på Norwegian Wood. Sørger for at publikum opplever festivalområdet som ryddig og trivelig, betjener panteboden og sorterer avfall som skal til gjenvinning. Her har du stor frihet til å bevege deg rundt på festivalområdet mens jobben utføres, akkompagnert av deilig musikk.

Solskinnspatruljen

Sørger for at alle frivillige har det hyggelig på jobb, får i seg god 
mat i pausene og skaper god stemning på frivilligområdets chill-out-sone.
 Du hjelper til med å lage og servere mat, dele ut godis til frivillige på jobb
 og ellers der det trengs. Litt bæring må påberegnes.

Billetter, garderobe og informasjon

Her hjelper du gjestene med å bytte inn billetten mot festivalarmbånd, betjener garderoben og gir nyttig informasjon. Hvis du er glad i å smile og har godt mennesketekke passer du perfekt her. Også en fin jobb for rygger som ikke tåler de tyngste løftene.

DeltaForce

Gruppa som redder dagen. Plasseres der det trengs, er alltid på pletten, har variable arbeidsoppgaver og spennende arbeidsdag. Du må ha lyst til å 
trå til der det trengs. Passer for deg med godt humør og arbeidslyst.

Frivillig for Norwegian Wood og SOS-barnebyer

På årets festival har du muligheten til å være frivillig for både Norwegian Wood og SOS-barnebyer, og dermed være med å gi barn i Mwanza et trygt hjem. Du kan velge om du vil jobbe innenfor miljø og trivsel, matservering, eller informasjon, billettsalg og garderobe, eventuelt som vert under festivalen. Tidsrommet avhenger av hvilken oppgave du ønsker, men du kan beregne en vakt på 8 timer mellom kl. 14-24. Dette er den perfekte kombinasjonen av god musikk og en god gjerning!
Når du jobber som SOS-frivillig støtter du SOS-barnebyer, ved at Norwegian Wood betaler timelønn til alle SOS-frivillige som går direkte til SOS-barnebyer.

Vi trenger deg!

For mer informasjon om SOS-barnebyers frivilliggruppe på Norwegian Wood, kontakt Lykke Kieler her.
For mer om prosjektet klikk her.
Se også mer informasjon om SOS-barnebyers arbeid på www.sos-barnebyer.no

Kjøp billett

Sponsorer