NW_frivillig

Frivillig

 Påmelding for frivillige

 

button2

Blide jenter. Foto: Johanna Siring

Blide jenter. Foto: Johanna Siring

 Nyttig

Festivalen varer fra onsdag 10. juni til og med lørdag 13. juni, og stedet er som vanlig Frognerbadet i Oslo. Som frivillig jobber du en dag for hver festivaldag du ønsker billett til. Mange ønsker å jobbe eller ha fri på spesielle dager og vi  forsøker å oppfylle disse ønskene, så langt det er praktisk mulig.

Som frivillig får du:

Vi forventer at du:

Har du andre spørsmål eller kommentarer om det å være frivillig?
Ta kontakt med oss på frivillig@norwegianwood.no

Do you want to volunteer, but don’t speak Norwegian?
Contact us at frivillig@norwegianwood.no and we will help you sign up.

 

Hyggelig stemning i matteltet.

Foto: Johanna Siring.

Arbeidsoppgaver

Vert før og etter festival

Det trengs verter på forskjellige poster de dagene festivalen rigges opp og ned, fra 05. – 17. juni, både på dag- og kveldstid. Tre skift i forkant eller etterkant av festivalen gir deg inngang til alle festivaldager.

Vert under festival

Sørger for ro og orden på festivalområdet, en hyggelig atmosfære og en hjelpsom hånd til de som trenger det. Du jobber sammen med andre frivillige og mer erfarne verter.

Opprigg før festival

Gjelder ikke opprigg av scene, men ellers alt som skal opp på festivalområdet. Du må ha praktisk sans og god arbeidslyst, her blir det tunge tak innimellom, men også veldig god stemning. Disse skiftene er delt opp i dag- og kveldsskift, fra 09. – 13. juni. Tre skift i forkant av festivalen gir deg inngang alle festivaldager.

Rigg under festival

Det er alltid noe som må fikses og ordnes under festivalen. Du har praktisk sans og god arbeidslyst, og vil jobbe dagskift under festivalen.

Crossload

Frakting, bæring og plassering av diverse utstyr til scenene på Norwegian Wood. Her trenger vi sterke armer og rygger. Arbeidstiden varierer mellom før, etter og under konserter – dette avtales mellom deg og arbeidsleder en din. Crossload passer for de som ønsker å få med seg musikk mellom arbeidsøktene.

Transport

Her er førerkort klasse B et krav. Det kan også være en fordel om du har førerkort for minibuss eller liknende. Du frakter ting og tang, både før og under festivalen. Som sjåfør har du egne arbeidstider etter avtale med teamlederen.

Matservering

Tilberedning og salg av mat til sultne festivalgjengere. Du vil få
 opplæring i hva som skal gjøres, så ingen spesielle kjøkkenegneskaper er
 nødvendig. Her er det til tider høyt arbeidstempo og du må like å stå på. Her kan du forvente topp stemning med gode arbeidskolleger 
og god musikk fra scenen i bakgrunnen.

Bar

Salg, tapping og servering av øl, vin, brus og enkle kioskvarer til
tørste festivalgjengere. Du får opplæring, så barerfaring er ikke nødvendig. Her er det til tider høyt arbeidstempo og du må like å 
stå på. Du kan også forvente topp stemming med gode 
arbeidskolleger og god musikk fra scenen i bakgrunnen.

Miljø

Miljø har rykte på seg for å være den blideste gruppa på Norwegian Wood. Du sørger for at publikum opplever festivalområdet som trivelig, betjener panteboden og sorterer avfall som skal til gjenvinning. Her har du stor frihet til å bevege deg rundt på festivalområdet mens jobben utføres, akkompagnert av deilig musikk.

Billetter, garderobe og informasjon

Her hjelper du gjestene med å bytte inn billetten mot festivalarmbånd, betjener garderoben og gir nyttig informasjon. Hvis du er glad i å smile og har godt mennesketekke passer du perfekt her. Også en fin jobb for rygger som ikke tåler de tyngste løftene.

DeltaForce

Gruppa som redder dagen. Delta Force plasseres der det trengs, er på hele festivalområdet og får en spennende og uforutsigbar arbeidsdag med mange oppgaver. Du må ha lyst til å 
trå til der det trengs, og passer for deg med godt humør og arbeidslyst.

Solskinnspatruljen

Sørger for at alle frivillige har det hyggelig på jobb, får i seg mat i pausene og skaper god stemning på frivilligområdet. 
Du hjelper til med å dele ut godis, kaffe og vann til frivillige på jobb
. Litt bæring må påberegnes.

Frivillig for SOS-barnebyer

Som frivillig for SOS-barnebyer går din dugnadslønn direkte til SOS-barnebyers viktige arbeid, i stedet for den vanlige ordningen med gratisbillett på festivalen. Du kan velge om du vil jobbe i solskinnspatruljen, panteboden, vannstasjon eller som vakt på sykkelparkeringen. Husk å velge Frivillig for SOS-barnebyer når du registrerer deg.

Kjøp billett

Sponsorer